Добре дошли в it2.bg

От 25 май стартира регламента GDPR за защита на личните данни.


 

IT2.bg е предприела всички законови стъпки, за да спази новите правила и да гарантира, че вие като наши клиенти имате пълна защита и контрол върху личната информация ( име, телефон, имейл, адрес).

IT2.bg ви гарантира, че съхранява и използва вашите лични данни само за улеснение и бързина при обработка на поръчките . Искаме да ви напомним, че по всяко време може да ни уведомите, ако не сте доволни от нашите услуги или от факта, че съхраняваме ваши данни , както и да пожелаете те да бъдат премахнати от сървъра.(Това разбира се може да направите и като деактивирате профила си !!!)

IT2.bg Не изпраща промоций ,ценови листи и други маркетингови съобщения на клиентите си!!!

С регистриране на профил на сайта www.it2.bg клиента потвърждава, че е запознат с регламента и правата (https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=991) си за изполване и съхранение на личните данни !!!!


DELL FUJITSU Apple Hewlett-Packard LENOVO IBM MICROSOFT

ПРИНТЕРИ

ПРИНТЕРИ

МАРКОВИ ЛАЗЕРНИ ПРИНТЕРИ ВТОРА УПОТРЕБА

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Kyocera FS-1300D
Скорост 28 стр./мин. Резолюция 1200 dpi  Памет 32 MB, възможност за разширение до 544 MB Интерфейс USB 2.0 Двустранен печат (Дуплекс) Автоматичен Формат на медията A4, A5, B5 Листоподаващи касети 1 бр. за 250 листа Консуматив тонер касета за 7 200 стр. (TK-130) при пълно зареждане.  Месечно натоварване 20 000 стр. ..
74,00лв.
it2.bg © 2018